Najem lesene brunarice in prikolic

 

Brunarica Camping Perun Lipce se nahaja na Jesenicah je namenjena za do 6 oseb. Vključuje 1 ločeno spalnico, popolnoma opremljeno kuhinjo in kopalnico. Brunarica ima teraso in vrt, gostom pa je na voljo tudi oprema za peko na žaru..

Na razpolago je tudi brezplačno zasebno parkirišče.

Na raziskovanje okolice se lahko odpravite s kolesom.

Tako lahko tudi gostje, ki nimajo šotora ali prikolice, okusijo bivanje v naravi.

Poleg brunarice oddajamo tudi dve prikolici.

Če gostje želijo, lahko poleg brunarice postavijo tudi šotor.


Rezervacije

Brunarico in prikolici lahko rezervirate z oddajo povpraševanja:

na spletni strani www.camping-perun.si

po elektronski pošti info@perun.si

preko telefona +386 41 666 187

V rezervaciji najemnik navede svoje podatke in jamči za njihovo pravilnost. Rezervacija je veljavna po prejetem plačilu akontacije v višini 100% najema za celoten čas bivanja.

 

Plačilo

Po prejemu vašega povpraševanja vam bomo na vaš naslov e-pošte posredovali  predračun z navodili za plačilo akontacije v vrednosti 100% rezervacije. Akontacija mora biti poravnana v petih dneh. Potrdilo o plačilu akontacije nam zaradi hitrejše potrditve rezervacije pošljite po elektronski pošti. V kolikor predračun ni poravnan v petih dneh, je rezervacija stornirana.

 

Odpoved rezervacije

V primeru odpovedi rezervacije več kot 14 dni pred pričetkom vaše rezervacije, vam vrnemo vplačano akontacijo, znižano za stroške odpovedi. Stroški odpovedi rezervacije znašajo 10€.

V primeru odpovedi aranžmaja manj kot 14 dni pred pričetkom se obračunajo stroški odpovedi v višini ene nočitve, to je 122€. Ostanek akontacije vam vrnemo na vaš transakcijski račun.

 

Prihod in odhod

Brunarica in prikolici so na dan prihoda na voljo od 14:00 ure dalje. Na dan odhoda morate brunarico in prikolici zapustiti do 10:00 ure zjutraj.

 

Doplačila ob prihodu

Turistična taksa 1,04€ (0,52€ za otroke od 12 do 18 let)

Prijavnina 1,30€ po osebi

Končno čiščenje 20€