Bi radi pri nas preživeli nekaj kvalitetnega časa?

ali pišite

Camping Perun Lipce ne nudi možnosti rezervacije, kapacitete vsak dan zapolnimo. Prosimo, pokličite pred prihodom, glede razpoložljivosti parcel.

KAMP PERUN SE PRODAJA

 

Odlična priložnost za nadaljevanje dejavnosti, kot investicija, dobra naložba

Kamp Perun je majhen kamp v osrčju lepe, mirne narave..  Nahaja se v vasi Lipce pri Blejski Dobravi in je od Bleda oddaljen  12 km, Blejskega Vintgarja  3 km, Kranjske Gore 30 km, Bohinja 35 km, v bližini je tudi mejni prehod Karavanke.

Do kampa se pripeljete po avtocesti in jo  zapustite na izvozu Jesenice vzhod in potem sledite oznakam za kamp Perun.

Leži ob akumulacijskem jezeru na reki Savi, kjer je v toplih mesecih možno kopanje, ribolov, čolnarjenje, vožnja s kajakom, kanujem,  in drugo aktivno preživljanje prostega časa od  pohodništva, planinarjenja, kolesarjenja  in ogled bližnjih turističnih znamenitosti.. 

Kamp ima približno 50 prostorov za kampiranje, parcele  za avtodome z električnim priključkom in vodo, lepo urejene sanitarije,  vse to  na veliki travnati površini ob reki Savi in obsega cca 2,5 ha površine.

V okviru kampa je tudi apartmajska brunarica za 4 osebe, katero lahko gostje najamejo čez celo leto .

Do najbližje trgovine in restavracije je približno 1 km.

Kamp ima vsa ustrezna dovoljenja, zemljiško knjižno je urejeno, brez bremen.

NAKUP JE BREZ PROVIZIJE ZA KUPCA

25.000 m2, cena: 1.480.000,00 EUR

Camping Perun Lipce**, Jesenice

Pozdravljeni na naši spletni strani

Camping Perun leži ob akumulacijskem jezeru na reki Savi, ki je urejeno ob naselju Lipce pri Blejski Dobravi in je od samega Bleda oddaljen cca 14 km. Avtocesto zapustite na izvozu Jesenice vzhod in sledite oznakam za kamp Perun.

V kampu imajo približno 50 prostorov za kampiranje, ki so opremljeni z elektriko. Prostor je urejen na veliki travnati površini ob reki Savi. V kampu Perun omogočajo tudi sezonski pavšalni najem parcel.

Slike našega kampa - galerija

V kampu Perun sprejemamo tudi turistične bone

Vas zanimajo cene

v našem kampu

Najem brunarice 

 

Novost v Camping PERUN LIPCE!

Sporočamo, da tudi izven poletne sezone oz preko celotnega leta lahko rezervirate brunarico za 4 osebe. Z naše lokacije so hitro dosegljive različne privlačne destinacije tako za obisk hribov in gora, za kolesarjenje in v zimskem času seveda za smučanje!

Kontakt in lokacija

Pošljite svoje povpraševanje in kar najhitreje vam bomo odgovorili